Pratite nas:
logo.png

Rješenje za bezubost.

All-on-4

Potpuna rekonstrukcija čeljusti po protokolima All-On-4 ili All-On-6 daje mogućnost suvremene rehabilitacije potpuno bezube čeljusti.

All-on-4 u Dentalnom Implantološkom Centru Osijek.

U dentalnom implantološkom centru obavljamo sve postupke potpune rekonstrukcije čeljusti od dijagnostike i 3D skeniranja do samog postavljanja implantata i završnog rada. Koristimo najsuvremenije metode računalno potpomognute implantacije i dizajniranja osmijeha po karakteristikama naših pacijenata.

Prednosti all-on-4:

Tim dentalnog implantološkog centra Osijek čine iskusni i profesionalni stručnjaci, a uz vrhunsku opremu i implantate renomiranih svjetskih proizvođača imamo uspješnost ugradnje od 99%.

0 +
Zadovoljnih Pacijenata
0 +
Ugrađenih implantata
0
Godina Iskustva
0 %
Uspješnost ugradnje

Često postavljena pitanja:

Koje materijale koristite za izradu mosta nošenog implantatima?

Kao standard u našem centru koristimo isključivo zirkon-keramičke krunice koje su za razliku od metal-keramičkih modernije rješenje.
1. Pošto nemaju metalnu bazu, s godinama nećete imati vidljiv metalni rub između desni i same krunice.
2. Zbog svoje bijele zirkonske baze savršeno imitiraju prirodni zub i njegovo ponašanje na dnevnoj svijetlosti.
3. Kako se izrađuju računalno osiguravaju vrhunsku čvrstoću i preciznost kakvu s metal-keramičkim krunicama nije moguće dobiti.

Koliko je zapravo bezbolan i siguran proces?

Cijeli zahvat traje svega 90 minuta te se izvodi pod lokalnom anestezijom. Cijeli zahvat je potpuno bezbolan a uz računalno potpomognutu implantaciju i iskusne doktore je potpuno siguran. Moguća je lagana bol kod nekih pacijenata koja se liječi klasičnom medikacijom protiv bolova.

Koliko traju implantat i što ako se ne primi?

U našem centru koristimo vruhunske implantološke sisteme renomiranih svjetskih proizvođača Adin i Nobel Biocare. Zbog svoje kvalitete osiguravaju uspješnost ugradnje od 99% i garanciju u slučaju da se implantat ne primi. All-on-4 je u pravilu cjeloživotno rješenje.

Jesam li kandidat za all-on-4?

Proteza nošena implantatima je savršeno rješenje za gotovo svakoga te su iznimke vrlo rijetke. To je suvremeno rješenje te je kandidat svaka osoba koja želi riješiti problem bezubosti, želi se maknuti od problema s mobilnim protezama ili jednostavno traži cjeloživotno rješenje.

Zanima Vas kako izgleda cijeli proces?

Pogledajte video našeg doktora:

Play Video

Pošaljite nam upit i ostvarite poseban popust.

Dentalni implantološki centar Osijek koristi isključivo vrhunske materijale renomiranih svjetskih proizvođača kako bi Vam uvijek pružili vrhunsku uslugu. Na sve implantološke i protetske radove dajemo garanciju.

Pacijenti o nama.

Pročitajte inspirativne priče naših pacijenata.

Ivana Štrk
Zubne navlake
Josip Katalinić
All-on-4
Gea Ivić
Implantati

Došla sam u ordinaciju na preporuku prijateljice jer sam uvijek imala nelagodu pri posjetama zubarima. Dr. Đukić i cijeli tim bili su profesionalni i prijateljski nastrojeni te su me kroz proceduru vodili vrlo opuštenim razgovorom. Stavljama sam zubne navlake koje je doktor dizajnirao na računalu što me je oduševilo jer sam mogla vidjeti završni rad prije nego je procedura i počela. Oduševljena sam kvalitetnom rada, odličnom atmosferom i mojim novim osmijehom!

Nakon desetljeća nošenja proteza koje su bile problematične i neudobne odlučio sam se za potpunu rekonstrukciju čeljusti nošenu implantatima. Oduševila me profesionalnost i trud oko pacijenta posebice prije samog zahvata kada sam imao najviše pitanja. Protezu nošenu implantatima sam dobio nakon svega par dolazaka u ordinaciju. Vrhunski proizvođači i materijali koje koristi Dr. Saša Đukić te garancija koju daju na sve zahvate olakšali su mi odluku kako big opet mogao uživati.

Odlučila sam se na dentalni implantološki centar Osijek za postavljanje implantata nakon više tjedana istraživanja svog problema. Tražila sam rješenje za nedostatak prednjeg zuba koji mi je stvarao brdo nelagode. Ova ordinacija kao standard ugrađuje zirconske krunice koje su estetski i po kvaliteti puno bolje rješenje od klasičnih pogotovo jer se radi o prednjim zubima. Cijela ekipa je odlična, cijene su konkurentne a s krajnjim rezultatom sam prezadovoljna.

    4.7

    Prosječna ocijena
    na Facebook-u.