Dizajniranje osmijeha.

Protetika (Digital Smile Design)

Kroz godine naši zubi guve estetske i funkcionalne karakteristike. Bilo da se radi o nedostatku jednog ili više zuba, estetskim nedostacima kao posljedica liječenja ili uznapredovalih bolesti, nudimo protetska rješenja za svačiji osmijeh.

Protetika u Dentalnom Implantološkom Centru Osijek.

U dentalnom implantološkom centru obavljamo sve postupke izrade dentalnih mostova, krunica i navlaka kao vrhunskih protetskih rješenja za vraćanje funkcije Vašoj čeljusti uz vrhunske estetske rezultate.Pomoću Digital Smile Design-a izrađujemo Vaš budući osmijeh uzimajući u obzir Vaše želje i karakteristike Vašeg lica i osmijeha. Ovim suvremenim načinom možete vidjeti izgled Vašeg osmijeha i prije samog početka terapije.

Prednosti Digital Smile Design-a:

Tim dentalnog implantološkog centra Osijek čine iskusni i profesionalni stručnjaci, a uz vrhunsku opremu, računalna rješenja i materijale najvišeg standarda struke pružamo predivan osmijeh.

0 +
Zadovoljnih Pacijenata
0 +
Unikatnih Osmijeha
0
Godina Iskustva
0 %
Zadovoljstvo Pacijenata

Često postavljena pitanja:

Koje materijale koristite za izradu krunica, mostova i navlaka?

Kao standard u našem centru koristimo isključivo zirkon-keramičke krunice koje su za razliku od metal-keramičkih modernije rješenje.
1. Pošto nemaju metalnu bazu, s godinama nećete imati vidljiv metalni rub između desni i same krunice.
2. Zbog svoje bijele zirkonske baze savršeno imitiraju prirodni zub i njegovo ponašanje na dnevnoj svijetlosti.
3. Kako se izrađuju računalno osiguravaju vrhunsku čvrstoću i preciznost kakvu s metal-keramičkim krunicama nije moguće dobiti.

Koliko je zapravo bezbolan i siguran protokol?

Cijeli zahvat je potpuno bezbolan a uz računalno potpomognutu pripremu i iskusne doktore je potpuno siguran. Pošto u našoj ordinaciji koristimo 3D sliku za izradu protetskih radova šanse za neugodnosti su svedene na minimum zbog svoje velike preciznosti pri izradi.

Koliko traju protetski radovi?

Uz pravilno održavanje proteskih radova oni mogu trajati godinama, a u pravilu traju oko 15 godina nakon čega ih je potrebno zamijeniti. U našoj ordinaciji pružamo garanciju na sve vrste protetskih radova a više informacija možete saznati na prvom pregledu.

Jesam li kandidat za Digital Smile Design?

Svaki pacijent koji je kandidat za dentalne mostove i krunice je kandidat i za protokol Digital Smile Design-a. Digital Smile Design je nadogradnja starih protokola jer Vam danas možemo pružiti vrunske estetske rezultate a da pritom ni u najmanjoj mjeri ne narušavamo kvalitetu i funcionalnost protetskih radova koje ćemo napraviti ovom metodom. Ovo je trenutno najsuvremenija metoda vraćanja osmijeha po svjetskim standardima.

Zanima Vas kako izgleda cijeli proces?

Pogledajte video našeg doktora:

Play Video

Ispunite interkativni kviz i ostvarite poseban popust.

Jamstvo kvalitete

Dentalni implantološki centar Osijek koristi isključivo vrhunske materijale renomiranih svjetskih proizvođača kako bi Vam uvijek pružili vrhunsku uslugu. Na sve implantološke i protetske radove dajemo garanciju.

Važni linkovi

Kontaktirajte nas

Email:

info@dental-implants-osijek.com

Phone:

+385 031 495 025      

Copyright ©2022 Dentalni implatološki centar Osijek

Ivana Belić

Odlično!

5/5

Htjela bi se zahvaliti cijelom timu na odličnoj usluzi.Htjela bi se zahvaliti cijelom timu na odličnoj usluzi.Htjela bi se zahvaliti cijelom timu na odličnoj usluzi.Htjela bi se zahvaliti cijelom timu na odličnoj usluzi.Htjela bi se zahvaliti cijelom timu na odličnoj usluzi.Htjela bi se zahvaliti cijelom timu na odličnoj usluzi.