Pratite nas:
logo.png

Osmijeh i zdravlje bez kompromisa.

Galerija osmijeha

3000 zadovoljnih pacijenata pružilo nam je povjerenje kroz godine. Ovo su samo neke transformacije osmijeha kojima svjedočimo svaki dan.

Slučaj 1.

Pacijent ima više liječenih zubi te želi poboljšati estetiku. Nakon razgovora odlučio se za dizajniranje osmijeha te je završni rad kombinacija dentalnih ljuskica i protetskih mostova. Kao standard u našoj ordinaciji koristimo zircon keramičke krunice koje estetski najbolje imitiraju prirodne zube.

Pacijent je vidio svoj osmijeh i prije samog zahvata pomoću Digital Smile Design-a.

Slučaj 2.

Pacijent je imao nedostatak više zubi te je uz to bio nezadovoljan estetikom. Pacijentu smo pristupili pomoću Digital Smile Design-a gdje smo mu dizajnirali osmijeh uzimajući u obzir njegove karakteristike lica i osmijeha. Završni rad je kombinacija navlaka i proteskih mostova.

Zircon keramičke krunice za rezultat nasjličniji prirodnim zubima.

Slučaj 3.

Pacijent je više puta liječio zub te je proživljavao velike bolove. Obratio nam se u nadi da će riješiti svoj problem. Nakon predstavljanja više opcija, pacijent se odlučio za implantat kao dugoročno rješenje. Nakon vađenja zuba i postavljanja implantata, pacijent je dovio zircon keramičku krunicu koja imitra dnevnu svijetlost jednako kao i prirodni zub.

Pacijent više ne trpi bolove, a estetski rezultati su zadovoljili sve njegove kriterije.